• رئیس شهرک در اجلاس رؤسای شوراهای اسلامی شهرستان‌های استان اصفهان:
  • فناوران شهرک می‌توانند بسیاری از چالش‌های کشور را رفع کنند

  • ۰۸:۱۶ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۲
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بر استفاده از ظرفیت‌ شرکت‌های فناور در حوزه مدیریت شهری توسط شوراهای اسلامی استان اصفهان تاکید کرد.

دکتر جعفر قیصری در اجلاس رؤسای شوراهای اسلامی شهرستان‌های استان اصفهان ضمن تبریک ولادت حضرت زهرا(س)، با تشریح فرصت‌ها و تهدیدهای استان در حوزه مدیریت شهری، بر استفاده از توانمندی و پتانسیل شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان بازوی اجرایی مدیریت یکپارچه استان اشاره کرد.

وی در ادامه، به نقش‌آفرینی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در حوزه تبدیل چالش‌های حوزه مدیریت شهری به فرصت، با بهره‌برداری از ظرفیت‌های گوناگون موجود در این شهرک مانند بهینه‌سازی مصرف آب و پساب، مقابله با ریزگردها، کاهش آلودگی هوا، حمل و نقل، مقابله با قاچاق کالا و تنظیم بازار پرداخت.

اجلاس رؤسای شوراهای اسلامی شهرستان‌های استان اصفهان با موضوع فرصت‌ها و تهدیدهای استان در حوزه مدیریت شهری و نقش شوراها در ایجاد توسعه پایدار با دعوت از دکتر مهدی جمالی‌نژاد معاون وزیر کشور، سیدرضا مرتضوی استاندار اصفهان، حسینعلی حاجی دلیگانی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، نمایندگان شورای استان در شورای عالی استان‌ها، اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان و مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای اسلامی استانداری اصفهان در محل نمایشگاه بین‌المللی اصفهان برگزار شد.

 

تعداد بازدید : ۱۱۲۳      تاریخ: 1400/11/02

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت